mei 20, 2024

Badkamermeubel bij weinig ruimte

Heb je weinig ruimte in de badkamer, maar wil je toch een nieuw badkamermeubel? Kies dan voor een badkamermeubel 70 cm. Zo’n badkamermeubel is een mooi formaat voor kleinere badkamers. En door alleen al een badkamermeubel 70 cm aan te schaffen, kun je de badkamer al een compleet nieuwe look geven. Je kunt voor zo’n badkamermeubel terecht bij bathroommanufactory.com. Daar wordt het vinden van het ideale badkamermeubel je zo simpel mogelijk gemaakt. 

Verschillende kleuren 

Je begint met het kiezen van je formaat badkamermeubel, in dit geval dus eentje van 70 centimeter breed. Vervolgens kies je de kleur. Een kleur badkamermeubel kan, zeker in een kleine badkamer, heel bepalend zijn voor de sfeer en uitstraling. Je kunt bij bathroommanufactory.com kiezen voor glanzend wit, donker hout of licht hout. Uiteraard geen echt hout, maar houtlook die bestand is tegen de vochtige ruimte. Vrij basis kleuren die allemaal iets heel anders kunnen uitstralen. Met een donkere houtlook heb je bijvoorbeeld al snel een warme sfeer, maar lichte kleuren maken de ruimte groter.  

Modellen 

Tot slot kies je het model. Je kiest voor de ONE, TWO of TWO+. Niet ingewikkeld om uit elkaar te houden, de namen slaan namelijk op het aantal lades. Zo hebben de TWO en TWO+ twee lades en daardoor extra veel opbergruimte. Handig in een kleine badkamer. Het verschil tussen de TWO en TWO+ is dat de TWO+ moderner is qua design, omdat de TWO twee handgrepen op de lades heeft. De TWO+ heeft geen handgrepen maar een inkeping.  

Als je wel meer ruimte hebt 

Het kan natuurlijk zo zijn dat je wel genoeg ruimte hebt om een breder badkamermeubel in je badkamer te plaatsen. Bij bathroommanufactory.com hoef je dan ook niet uit allerlei precieze afmetingen te kiezen. Net als de kleur en het model heb je drie opties, waarvan het badkamermeubel 70 cm er eentje is. De andere opties zijn 90 en 120 centimeter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *