juli 20, 2024

Trampolinespringen in de winter

Staat jouw trampoline het hele jaar door buiten in de achtertuin? Leuk, zo kunnen jullie altijd springen, ook tussen de regenbuien door. Wist je dat je ook in de winter op de trampoline kunt springen? Echter heeft de trampoline in de winter wel meer aandacht nodig. In deze blog lees je waar je op moet letten en kom springend de winter door.

Springen tijdens alle seizoenen

De trampolines van Etan Trampolines zijn weerbestendig door de hoge kwaliteit materialen. Of je nou een ronde trampoline 305 kiest of een trampoline rechthoekig. Hierdoor hoef je de trampoline niet op te bergen wanneer er sneeuw of vorst komt. De kinderen trekken een dikke jas aan en kunnen zich lekker uitleven in de buitenlucht. Gaaf is het om trampoline te springen als het heeft gesneeuwd. Zo kun je sneeuwengelen maken of een sneeuwballengevecht houden op de trampoline. Investeer in een trampoline en je kinderen hebben het hele jaar rond plezier!

De trampoline in alle weersomstandigheden

Tijdens de winter bestaat de kans op storm, windvlagen, sneeuw en regen. Het is daarom verstandig om allereerst de trampoline vast te zetten aan de grond. Dit doe je met een trampoline verankeringsset. Zelfs tijdens de extreemste weersomstandigheden blijft jouw trampoline staan. Daarnaast is het handig om te controleren of alle onderdelen nog heel zijn en of alles goed vast zit. Na het intensieve springen tijdens de zomer, kan er zomaar een onderdeel losser gaan zitten. Check bijvoorbeeld of alle veren nog goed aan de springmat en het frame zitten.

Bescherm je trampoline met een beschermhoes

Om de levensduur van de trampoline te verlengen is het goed om een trampoline beschermhoes aan te schaffen. Deze hoes beschermt voornamelijk de beschermrand en springmat. Hierdoor blijft de trampoline schoon en kunnen de onderdelen niet worden aangetast door regen, vogelpoep of vuurwerk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *