juli 20, 2024

Leuke mannen activiteiten voor op een boot

Is het heerlijk weer en wil je lekker met de mannen een boot huren? Dat kan! Er zijn namelijk naast het varen in een boot nog diverse andere dingen te doen op een boot. Zo weet je zeker dat jij en je vrienden zich niet zullen vervelen.

BBQ boot

Een BBQ boot is een vrij nieuw concept, maar zal je vast niet ontgaan zijn. Deze boot zie je steeds vaker terug komen. Dit is natuurlijk een perfect uitje om met de mannen te doen. De boot is rond van vorm met in het midden een ronde tafel. Om de ronde tafel heen zitten banken die de ronde vormen aanhouden. Je kan de boot vergelijken met de boot van de waterattractie in de Efteling. In plaats van dat je je vast kan houden aan de ronde schijf in het midden, staat er nu een barbeque in. Zo is de barbecue voor iedereen dichtbij en toegankelijk. Een lekker stukje vlees, een biertje erbij en de nodige gespreksstof. Jullie dag kan niet meer stuk!

Bierproeverij met hapjes

Naast een wijnproeverij bestaat er ook een bierproeverij inclusief hapjes. Dit is natuurlijk een perfecte activiteit om te doen op een boot. Uiteraard kan er ook een wijnproeverij gehouden worden als jullie alleen wijn drinken. Mocht de ene helft wijn, en de andere helft van de mannen bier drinken, zal er vast wel een optie zijn om een gemixte proeverij te houden. Dit ligt natuurlijk aan het bedrijf.

Gamedag

Niets is leuker om met je vrienden te doen, dan een oud vertrouwd spelletje. Door een spelletje te spelen leer je elkaar beter kennen, leer je om samen te werken en worden de lachspieren uiteraard geactiveerd. Zijn jullie echte muziekliefhebbers? Organiseer dan bijvoorbeeld een pubquiz. Ook kan je een quiz maken op bijvoorbeeld het platform Kahoot, wat gaat over de mannen die aanwezig zijn. Door deze quiz kan je uitgebreid de tijd nemen om je vrienden even lekker voor schut te zetten, en schaamtelijke feitjes te onthullen die niemand nog wist. 

Partyboot

Naast normale boten kan je ook een partyboot huren. Deze zijn speciaal ingericht voor grote groepen en hebben uiteraard muziek aan boord. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *