april 26, 2024

2022: tuintrends die je moet proberen

Je hebt dit jaar vast al voor het eerst de zon gezien en dat geeft hoop op een mooie zomer. Je tuin is de afgelopen jaren belangrijker dan ooit geworden. Dit komt omdat je steeds meer gaat tuinieren om je gezondheid te verbeteren en het milieu te helpen. Als de zon schijnt, kun je de komende maanden veel tijd buiten doorbrengen. Maak je klaar om die tijd in stijl door te brengen met nieuwe tuintrends voor 2022 die je in je tuin kunt toepassen. Haal ook het meeste uit je tuin, of je nu je eigen groenten wilt verbouwen, buiten wilt eten of wilt profiteren van de vele gezondheids- en welzijnsvoordelen van tijd doorbrengen in de natuur.

Tuinstijl voor 2022

Als je van Japans houdt, is Japandi wat je krijgt als je de stijlen van Japan en Scandinavië mixt. Een stijl waar je je echt in zen kunt voelen. Bij deze stijl gebruik je natuurlijke materialen en vormen zoals rond, bol, golvend en asymmetrisch voor je tuin. Kies bijvoorbeeld voor een licht houten tafel en een comfortabele rieten loungeset met pastelroze kussens. Om een ​​ruimte groter te laten lijken, kies je voor meubels met poten waar je omheen kunt kijken. Bovendien, als je wilt dat je tuin er vol kleur uitziet, kun je felle kleuren en andere materialen mengen om een ​​”Kleurrijke Wereld” te maken. Gebruik materialen als rotan en hout en combineer ze met vrolijke prints, stoffen en accessoires. Vervolgens lekker dineren met de beste bbq aan een teakhouten tafel en wegdromen in een hangstoel met kleurrijke kussens terwijl je denkt aan alle heerlijke plekjes waar je bent geweest.

Hier zijn andere ideeën voor de tuintrends van 2022

Als je van hotel chique houdt, zul je dol zijn op de tuintrend genaamd ‘Club Chic’. Je kunt je tuin laten lijken op een 5-sterrenhotellounge door warme, rijke stoffen en mooie details te gebruiken. Het draait allemaal om luxe en comfort, dus een comfortabele loungeset gemaakt van buitenstoffen en fluwelen kussens is noodzakelijk. Bovendien ziet je tuin er stoer en stoer uit met de tuintrend “Rock the City”. Denk aan gebouwen van staal, vloeren van beton en tuinsets van aluminium. Mix deze harde materialen met zachte, duurzame materialen en heldere, contrasterende kleuren. Je kunt je tuin ook retro maken door oude dingen toe te voegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *