juli 20, 2024

Gemakkelijk jouw baby dragen

Als vader is er niets fijner dan je baby dragen wanneer jullie op stap gaan. Je wil dat dan wel ook op de best mogelijke manier doen. Daarom gebruik je daar een draagzak bij. Dit maakt het namelijk een heel stuk gemakkelijker om dit over langere tijd vol te houden. Zeker wanneer je voor een Ergobaby Adapt draagzak kiest. De voordelen van dit soort modellen maken het alleen maar aantrekkelijker. Daar kijken we hier naar. 

Dragen op verschillende manieren 

Het is een voordeel van de modellen van Ergobaby dat ze op meerdere manieren te gebruiken zijn. Zo kan je er bijvoorbeeld zeker van zijn dat je zelf ook gewoon in goede conditie blijft. Te lang in dezelfde houding is immers ook niet goed. Daarom is het fijn wanneer je zo nu en dan kan wisselen en als je draagzak daar geschikt voor is, dan wordt dat je alleen maar gemakkelijker gemaakt. Op de buik, op de rug of zelfs op je heup dragen is allemaal geen enkel probleem. Dat is dus wel ook zo gemakkelijk voor jou als dragende vader. 

Beter voor de gezondheid 

Dat het woord ergo in de naam voorkomt is ook niet zo gek. In de afgelopen jaren is er veel onderzoek gedaan naar ergonomie. Daaruit is naar voren gekomen wat allemaal wel goed is en wat juist niet. Het is dan ook veel beter dan ooit mogelijk om je spieren, gewrichten en botten in de beste conditie te houden, alleen al door de juiste houding aan te kunnen nemen. Dit zag je bijvoorbeeld al in de ontwikkeling van stoelen. Je ziet het ook waar het gaat om draagzaken. Daar moet je dus wel ook je voordeel mee doen als ouder. Alle reden om dus voor dit soort zakken te kiezen. Daar kan je gezond mee blijven. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *