juli 20, 2024

Je tuin mooi afschermen; oneindig veel opties!

De voornaamste reden om een tuin af te schermen is meer privacy. Je tuin is ten slotte een plek waar je tot rust wilt komen en geen pottenkijkers bij nodig hebt. Daarvoor heb je een omheining nodig die hoog genoeg is. In deze blog benoemen we enkele voorbeelden van tuinafscheidingen.

Als je een tuin afschermt wil je dit er natuurlijk ook mooi uit laten zien. Er zijn ontzettend veel ontwerpen van afscheidingen en omheiningen met een landelijke uitstraling. Kijk eens bij Adéquat, zij hebben een groot assortiment waarmee u uw tuin met een natuurlijke look kunt afschermen.

Standaard schutting
Een standaard schutting is meestal een combinatie van hout en staal. Samen is deze combinatie een betaalbare en stijlvolle oplossing. Het zijn sterkte schuttingen waardoor het niet zomaar kapot zal zijn. Daarnaast geeft het staal in combinatie met het hout een stoere uitstraling.

Kastanje palen
Graag een duurzame, natuurlijke schutting? Ga dan voor stevige kastanje palen. Vooral ronde palen geven een stoer effect. Naast dat het een landelijke, natuurlijke uitstraling geeft zijn deze palen ook erg duurzaam en zijn ze van nature beschermd tegen weersinvloeden, waardoor het niet behandeld hoeft te worden. Deze palen zijn niet helemaal kaarsrecht, waardoor u wel enige doorkijk houdt.
Een groene haag
Een populaire afscherming is een groene haag. Door een groene haag te plaatsen kunt u de inkijk verminderen op een natuurlijke manier. Het voordeel van een haag is dat je zelf kiest welke vorm je wilt, het nadeel daarvan is natuurlijk dat het meer werk kost dan de bovenstaande afschermingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *