april 16, 2024

Nieuw kinderbed nodig? Ga voor een autobed!

Heeft jouw kind een nieuw bed nodig? Dan is een autobed kopen een heel leuk idee! Dit is weer eens iets anders dan een gewoon kinderbed. Het geeft sfeer aan de slaapkamer, het ziet er leuk uit en de kinderen er ook nog eens mee spelen. Tegelijkertijd geven deze bedden kinderen een beschermd gevoel. 

Van ledikant naar peuterbed of kinderbed

Als je zoon of dochter net geboren is, dan wordt er natuurlijk geslapen in een ledikant. Maar op een gegeven moment wordt het ledikant te klein. Dan is het moment gekomen om een echt bed te gaan kopen! Je kunt kiezen voor een peuterbed of meteen een kinderbed aanschaffen. Het voordeel van een peuterbed is dat deze wat kleiner is, waardoor je kind zich wat meer geborgen zal voelen. Maar meteen een kinderbed kopen, betekent dat je de eerstkomende jaren geen nieuw bed weer hoeft te kopen. Voor beide valt dus wel iets te zeggen.

Kies voor een mooi autobed!

Als je een kinderbed gaat kopen, dan heb je veel verschillende opties. Natuurlijk kun je voor een gewoon bed kiezen, maar wist je dat er ook originelere exemplaren bestaan? Een autobed kopen is bijvoorbeeld een van de mogelijkheden die je hebt! Dat geeft natuurlijk een heel andere uitstraling aan de kinderkamer dan een gewoon bed. Het ziet er heel decoratief uit en geeft je meteen een leuk thema voor de rest van het interieur. Daarnaast is een autobed niet alleen mooi om te zien, je kind kan er ook heel leuk mee spelen!

Gevoel van geborgenheid

Een mooie uitstraling en een dubbelfunctie van spelen en slapen is een pluspunt, maar je koopt een bed in eerste instantie natuurlijk om goed in te kunnen slapen. Ook vanuit dat oogpunt is een autobed kopen een uitstekend idee! De modellen die Emob aanbiedt zorgen namelijk voor een gevoel van geborgenheid en dat helpt zeker mee aan een goede nachtrust van jouw kind. De autobedden hebben verhoogde zijden, waardoor je kind zich heerlijk geborgen zal voelen. Om toch gemakkelijk in en uit bed te kunnen komen, zit er aan één of twee kanten een verlaging voor een gemakkelijke instap.

Verschillende mooie modellen

Wil jij een autobed kopen voor je zoon of dochter? Dan kun je bij Emob kiezen uit verschillende modellen. Zo bieden zij stoere racewagens aan, waarmee jouw kind zich een echte coureur zal voelen! Ook is er een prinsessenvariant, die doet denken aan een koets. Je kunt bovendien kiezen voor een autobed speciaal voor peuters, maar ook voor autobedden die hetzelfde formaat hebben als standaard kinderbedden. Zo valt er dus genoeg te kiezen en is er ook voor jouw kind een geschikt autobed. Wil je een nieuw kinderbed kopen? Dan is een autobed kopen bij Emob dus een goed idee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *