juni 23, 2024

Speelgoed voor meisjes van 3 jaar

Op 3-jarige leeftijd beginnen kinderen een gesprek te beginnen, eenvoudige zinnen te produceren en over interessante dingen te praten. Er is zoveel taalontwikkeling die op deze leeftijd plaatsvindt, dus praten en gesprekken voeren is erg belangrijk. Met andere woorden, je kinderen moeten zich kunnen inleven in karakters in een boek of rommelen met het alfabet aan een klein sta-bureau. Ze kunnen doen alsof ze popsterren zijn die in een microfoon zingen of hun eigen werelden bouwen. Laten we eens kijken welk speelgoed je als cadeau meisje 3 jaar kunt geven.

Magnetische kalender- en bordensets

Je kunt bij Studiopets terecht voor teddyberen en knuffeldieren. Je kunt ook online winkels bezoeken om ​​speelgoed met een magnetische kalender te kopen. Kleine voorwerpen die je kind in zijn handen kan pakken en verplaatsen zijn een belangrijk onderdeel van de ontwikkeling op deze leeftijd. Dit komt omdat het kinderen kan helpen hun verbeeldingskracht en motorische vaardigheden te ontwikkelen. Als je nog meer ongestructureerd spel wilt aanmoedigen, koop dan een set met diagrammen. Zo kunnen je kinderen de vormen op verschillende manieren samenstellen.

Sneaky squirrel game en bears in Paris

Sneaky squirrel game is een makkelijk te leren spel dat ideaal is voor 3-jarigen omdat er niet gelezen hoeft te worden en er geen dobbelstenen zijn met getallen om te tellen. Spelletjes zoals deze leren de vaardigheden van het delen en omgaan met frustratie bij het verliezen. Een ander stuk speelgoed om een ​​meisje te geven is een beren in Parijs spel. Een 3-jarige kan dit spel op het meest geavanceerde niveau spelen en kan er ook zelfstandig mee aan de slag. Bears in Paris laat jonge kinderen kennismaken met de concepten afslaan en aanwijzingen volgen. Het stimuleert aanhoudende aandacht en cognitieve vaardigheden, zoals patroonherkenning en matching.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *