april 16, 2024

Experimenteren in bed

Hoewel het onderwerp van het seksuele leven voor de meeste mensen een privé-onderwerp is, is er niets om je over te schamen als je erover praat met je seksuele partner. Aangezien het niet alleen je relatie in bed kan helpen, het kan ook je relatie in het algemeen verbeteren. Gedachten om nieuwe en meer kinky dingen in bed te doen, moeten tijdens de seks in je hoofd zijn opgekomen en het is eigenlijk beter als je erover praat met je partner. In bed willen experimenteren is een natuurlijke reactie als je knikken hebt en wat is een betere manier om het te materialiseren dan het met je partner te doen. U moet echter uw partnerovereenkomst hebben voordat u dit doet.

Probeer verschillende dingen uit en kijk wat past

Avontuurlijk zijn in bed gaat niet alleen over jou, de helft gaat over je partner, want het is een actie voor koppels of zelfs meer als dat is waar je van houdt. Het verkrijgen van toestemming en overeenstemming voordat je nieuwe dingen probeert te doen, is een must vanwege hardcore dingen zoals bdsm toys dat een beetje extreem kan zijn en verwondingen kan veroorzaken als het niet goed wordt behandeld. Als je partner het niet leuk vindt om gedomineerd te worden, wil je misschien een milder experiment voorstellen, zoals anaal, of als je nog meer durft, kun je voorstellen om een ​​triootje te doen, hoewel het je partner van streek kan maken, maar je weet maar nooit. Dus probeer verschillende dingen uit om te zien wat jij en je partner leuk vinden.

Waarom experimenteren goed voor je is

Behalve dat je je lang onderdrukte knik in bed realiseert, is experimenteren ook goed om je grenzen te onderzoeken bij het doen van geslachtsgemeenschap. Misschien vind je een trio prima, maar je realiseert je misschien ook dat je geen zin hebt in seksspeeltjes in bed. Afgezien van seksueel gerelateerde dingen, zal experimenteren met je partner zeker je band met je partner versterken, omdat je ze beter kunt leren kennen. De actie die je onderneemt om te praten over de kinks die je hebt, is een geweldige manier om je ook open te stellen voor je partner. Seksuologen raden aan om in bed te experimenteren als je voelt dat de relatie saai wordt, omdat het een geweldige manier is om dingen op te fleuren en misschien meer liefde voor elkaar te creëren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *